Ana içeriğe atla

Peki benim fikrimi soran varmı ?


Eveeeet gelelim asıl konuya sizinde görşünzü almak istiyorum fikrim değişmeyecekte olsa genel olarak cevap verebilirsiniz nisan ayında kızım doğdu çevremdekiler ise hemen kardeşi olsun yada 5-6 yıl sonra düşün diyor..
Peki benim fikrimi soran varmı ?
Ben ise kızım büyüsün kardeşinin doğumunu bilsin kardeşi doğduğunda ona yardım etsin istiyorum yani 5-6-7 yaşına geldiğinde bir kardeş düşünyorum .
Birde illaki kıskançlık oluyor benim kızkardeşimle aramda 5 yaş olmasına rağmen kıskançlık yaptım :D
nasılsa şuan 23 yaşındayıım 30'umdada olsa olur benim için :)
Mantıklı mı sizce?
Sizler nasıl planlama yaptınız?

Yorumlar

  1. Bizde daha birincisi bile yok ama kızkardeşimle benim aramda tam 13 ay var.Annem çok zorluk çekmiş ama şimdi diyor ki iyi ki öyle olmuş.Çünkü ben kızkardeşimle arkadaş gibiyim dertlerimi sıkıntılarımız özellimi ona anlatırım o da bana.Küçükken çok kavga yapardık ama çocukluk bitince o tür kavgalarda bitiyor.Bence ikinci çocuk da arayı çok açmayın ama üçüncüsünü beş altı yıl sonraya atın derim ben:)

    YanıtlaSil
  2. İkiz kizlarim var benimde uc yasindalar simdi. ucuncuyu dusunseydim fazla yas farki olsun istemezdim. tek cocuga karsiyim. ogrencilerimden de gordugum kafariyla tek cocuk olanlar hep sorunlu oluyor. bir de cocuk birinci sinifa giderken yeni kardes sikinti oluyor. uzmanlar ise cocugunuz dort yasindayken kardes sahibi olmasin diyor. bu yasda daha cok kiskanclik oluyormus.Adem Günes(cocukluk sirri)adli kitabinda okumustum bunu

    YanıtlaSil
  3. hımm tekrar düşünmeme sebeb oldu bu konuyu ama sezeryanla doğum yaptığım için en erken 2 yıl sonra hamile kalabildiğimi duymuştum dikişlerde patlama oluyormuş.
    artı sosyal hiç bir aktivitem olamayacağından korkuyorum 2.de geldiğinde :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antibiyotik yerine soğan suyu

‼Çocuğunuz sık hastalanıyorsa, sürekli antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyorsanız, kansızlığı giderecek ilaçlardan fayda göremiyorsanız ya da çocuğunuzu tabii yöntemlerle büyütmek istiyorsanız okumalısınız. Her cumartesi olduğu gibi o hafta da yeni derginin içeriğini konuşuyor, gelecek aylara dair yayın planı yapıyorduk. Konu dönüp dolaşıp çocuklarımız ve mutat hastalıklarına geldi. Bu esnada 3 yıl önce ilk çocuğunu dünyaya getirmiş muhabir arkadaşımız hepimizi şaşırtacak şeyler söylüyordu: “Kızım bu zamana kadar hiç antibiyotik kullanmadı”, “İshal ilaçlarla kesilmemeli”, “39.5' u görmeden ateş düşürücü vermek yanlış”, “Çocuklara bebek bisküvisi yedirilmemeli” gibi bilgileri sebepleriyle anlatıyordu. Bunları duymaya çok alışık değildik. Ama bilgilerin kaynağı bir çocuk doktoruydu ve arkadaşımızın kızı da oldukça sağlıklıydı. Dolayısıyla biz de kendi muayenehanesinde çocuk ve ailelere hizmet veren Dr. Hafize Erkal'ın kapısını çaldık. Antibiyotik kısır döngüsünden nasıl kurtul

Ecrin kocaman oldu etek istiyor artık biz de diktik...

İlk etek denemem diyebilirim nasıl olmuş ^_^