Ana içeriğe atla

Orjinal Sew Whiz Mini Dikiş Makinesi


Gittigidiyorda gördüm bu makinayı arkadaşlar 35 TL fiyatı baya uygun sizce nasıl benimde şu ara pekte 500-600 TL  civarnda bir makinaya para verecek bütcem yok ama böyle ufak bi makinaylada işimi görebilirim diye düşünüyorum sizce ?

Yorumlar

  1. Kesinlikle alma derim.Çünkü geçen sene Bim markette aynısı satılıyordu aldım bende,dikmiyor..Yine de sen bilirsin.

    YanıtlaSil
  2. ya evet bimdekini de görmüştüm hatta alamadığım için üzülmüştüm teşekkr ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok istiyordum bunlardan dikiş dikmeye yeni başlayacağım ve öğreneceğim için. Eşim doğum günümde almak istemiş ve araştırmış iyice internetten, etrafındaki insnlardan falan ve hiçbir şeye yaramayacağına kanaat getirip Singer almış. 250-300 gibi bir rakama almış yanlış hatırlamıyorsam ve ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Paranı çöpe atmaktan başka birşeye yaramaz bence bu.

    YanıtlaSil
  4. o zaman makina almak için biraz daha sabredeceğim desenize :(

    YanıtlaSil
  5. Bence de kesinlikle alma, hevesini kursağında bırakır :(
    Annem hep şöyle der, o da bir yerden duymuş sanırım :)
    "Ucuz mal alacak kadar zengin değiliz."

    YanıtlaSil
  6. Sağol canım evet öyle derrler :)

    YanıtlaSil
  7. Bende almayi dusunuyordum :/ aslinda benim arkadasim aldi ve koltuk ortusu bile dikti acaba marka farkliligi mi var oda 35 tl ye almisti yorumlari okuyunca hevesim kirildi :( iyice karamsarlastim dogrusu :)

    YanıtlaSil
  8. Ben evkurdan aldım bakaım bugün geecek inş. yorumlarımı bellirtirim 300 tl ye adım :)

    YanıtlaSil
  9. Sakın almayın. Ben aldım. Bozuk çıktı, geri gönderdim yenisini getirdiler. O da bozuk çıktı ve almıyolar. Elimde patladı. Aklınız varsa almayın

    YanıtlaSil
  10. Bugun tv de gordum iyi yorum yazmissiniz aklimdan silmis oldum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antibiyotik yerine soğan suyu

‼Çocuğunuz sık hastalanıyorsa, sürekli antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyorsanız, kansızlığı giderecek ilaçlardan fayda göremiyorsanız ya da çocuğunuzu tabii yöntemlerle büyütmek istiyorsanız okumalısınız. Her cumartesi olduğu gibi o hafta da yeni derginin içeriğini konuşuyor, gelecek aylara dair yayın planı yapıyorduk. Konu dönüp dolaşıp çocuklarımız ve mutat hastalıklarına geldi. Bu esnada 3 yıl önce ilk çocuğunu dünyaya getirmiş muhabir arkadaşımız hepimizi şaşırtacak şeyler söylüyordu: “Kızım bu zamana kadar hiç antibiyotik kullanmadı”, “İshal ilaçlarla kesilmemeli”, “39.5' u görmeden ateş düşürücü vermek yanlış”, “Çocuklara bebek bisküvisi yedirilmemeli” gibi bilgileri sebepleriyle anlatıyordu. Bunları duymaya çok alışık değildik. Ama bilgilerin kaynağı bir çocuk doktoruydu ve arkadaşımızın kızı da oldukça sağlıklıydı. Dolayısıyla biz de kendi muayenehanesinde çocuk ve ailelere hizmet veren Dr. Hafize Erkal'ın kapısını çaldık. Antibiyotik kısır döngüsünden nasıl kurtul

Ecrin kocaman oldu etek istiyor artık biz de diktik...

İlk etek denemem diyebilirim nasıl olmuş ^_^